Як потрібно розпочинати день

 

 Є речі, які ніколи не можна робити вранці, якщо ви хочете бути щасливими та продуктивно працювати. Шкідливі звички можуть зруйнувати ваш день. 

 

                                    Чого в жодному разі не можна робити вранці?

 

Випромінювати негатив

Ніколи не починайте день з негативних думок. Намагайтеся відігнати всі переживання хоча б до того часу, як ви поснідаєте. Після пробудження допоможіть підсвідомості повірити у те, що сьогодні буде найкращий день. Якщо негативна думка "свердлить" мозок, пообіцяйте собі, що обов'язково подумаєте про це, але трохи пізніше.

 

Вмиватися гарячою водою

Гаряча вода розслабляє і заважає прокинутися, вона сушить шкіру і викликає лущення. Від гарячого душу теж варто відмовитися, особливо якщо потрібно виходити на вулицю. Тіло сильно розігріється, а після виходу на холодне повітря можна легко підхопити застуду. Умиватися краще прохолодною водою — вона бадьорить і тонізує.

 

Пити каву натщесерце

Пити каву натщесерце — дуже шкідлива звичка, від якої потрібно відмовитися вже зараз. Це може викликати гастрит і інші проблеми з ШКТ. Не забувайте про повноцінний сніданок — тоді у вас буде достатньо енергії, щоб повноцінно жити. Збалансований сніданок допомагає уникнути непотрібних перекусів. А ось склянка води натщесерце пробуджує організм і поліпшує травлення.

 

Після пробудження мозок ще не налаштувався на серйозну роботу, тому прийняття важливих рішень краще відкласти на більш пізній час.

 

Ранковий поспіх вносить хаос у весь подальший день. Краще прокиньтеся трохи раніше, щоб у вас був час спокійно поснідати та зібратися. Тоді не доведеться переживати додатковий стрес і вибиватися із звичного графіка.

 

 

!Вранці потрібно акцентувати свою увагу на легких приємних речах, які створюють настрій на весь день.     

!Найголовніше — щоранку прокидатися щасливим! Тоді жодні проблеми не зможуть зіпсувати вам настрій.

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу